1. blackfriday
  2. ETNA KG959ZTA

ETNA KG959ZTA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KG959ZTA KG959ZTA. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KG959ZTA. 

Specificaties ETNA KG959ZTA
MerkETNA
FabrikantcodeKG959ZTA

Over ETNA KG959ZTA

De ETNA KG959ZTA is de perfecte aanvulling voor mensen die van wokken en sudderen houden. Deze inbouw gaskookplaat heeft 4 kookzones, waarvan er één speciaal is ontworpen als krachtige wokbrander. Met een extra hoog vermogen kan deze zone gemakkelijk een wokmaaltijd bereiden of een pan met water razendsnel aan de kook brengen. Met het handige sudderrooster dat bij de kookplaat wordt geleverd, kun je probleemloos een kleinere pan op een grotere kookzone plaatsen. Het rooster is gemaakt van warmtegeleidend materiaal, waardoor je vlees langzaam kan sudderen zonder dat het aanbrandt. Bovendien beschikt de ETNA KG959ZTA over een veiligheidsfunctie waarbij de gastoevoer automatisch wordt afgesloten als de vlam onverwacht dooft. Zo kun je met een gerust hart koken, wetende dat de kookplaat altijd voor jouw veiligheid zorgt. Met de ETNA KG959ZTA haal je een kookplaat in huis die niet alleen praktisch is, maar ook stijlvol. Het strakke design en de hoogwaardige materialen geven je keuken een moderne uitstraling. Daarnaast is de kookplaat eenvoudig schoon te maken dankzij de gladde glazen oppervlakken en de geëmailleerde pannendragers. Kortom, met de ETNA KG959ZTA geniet je van heerlijke wokgerechten en sudderende maaltijden, terwijl je keuken er tegelijkert.

Pluspunten
  • Verhit een grote pan of wok snel op de krachtige 3,5 kW wokbrander. Pannen staan steviger op de ruwe gietijzeren pannendragers en glijden daardoor minder tijdens het koken.

Minpunten
  • Om het vuur aan te steken, zijn beide handen nodig vanwege het ontbreken van een snelstart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KG959ZTA

Bekijk of de ETNA KG959ZTA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA KG959ZTA, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!