1. blackfriday
  2. ETNA KCS6178NF

ETNA KCS6178NF Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KCS6178NF 737.166. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KCS6178NF. 

Specificaties ETNA KCS6178NF
MerkETNA
Fabrikantcode737.166

Over ETNA 737.166

Bewaar al je boodschappen met gemak in de ETNA KCS6178NF inbouw koel-vriescombinatie. Met dit apparaat kun je eenvoudig al je favoriete etenswaren koel houden. Van kaas en olijven tot bakjes yoghurt, je kunt alles opslaan op een van de vier handige plateaus. Bovendien kun je de plateaus naar boven of naar beneden verplaatsen, zodat je zelfs een grote bak met overgebleven pasta kunt bewaren. Met de groentelade met instelbare luchtvochtigheid blijven je broccoli's en tomaten langer vers. Door de luchtcirculatie in de koelkast is het overal even koud, waardoor al je producten optimaal worden gekoeld. En als het op vriezen aankomt, kun je tot wel drie boodschappentassen vol met frituursnacks en brood bewaren. De bovenste SimpleSlide lade is perfect voor het pakken van een ijsje, terwijl de onderste vrieslade extra groot is en zelfs een hele kip kan bevatten. Een ander geweldig kenmerk van de ETNA KCS6178NF is dat het vriesgedeelte nooit ontdooid hoeft te worden, dankzij de handige NoFrost functie. Dit bespaart je tijd en energie, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het ontdooien van je vriezer. Met zijn ruime opslagcapaciteit en handige functies is de ETNA KCS6178NF de perfecte partner voor het bewaren van al je boodschappen.

Pluspunten
  • In het vershoudgedeelte blijven groenten en fruit langer vers. Met No Frost hoef je de vriesruimte nooit te ontdooien.

Minpunten
  • Is een koelkast met een geluidsniveau van 41 decibel luid?

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KCS6178NF

Bekijk of de ETNA KCS6178NF mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 737.166, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!