1. blackfriday
  2. ETNA KCS5178

ETNA KCS5178 Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KCS5178 739.604. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KCS5178. 

Specificaties ETNA KCS5178
MerkETNA
Fabrikantcode739.604

Over ETNA 739.604

De ETNA KCS5178 is een inbouw koel-vriescombinatie die speciaal ontworpen is voor gezinnen van 3 tot 4 personen. Met zijn ruime opslagmogelijkheden biedt deze koelkast voldoende plek voor al je boodschappen. De 2 groentelades zijn perfect om je verse paprika's en andere groenten in op te bergen, terwijl de 3 deurvakken ideaal zijn voor het bewaren van drinkpakken en andere kleine items. Daarnaast beschikt de koelkast over 3 stevige plateaus waar je de rest van je boodschappen kunt neerleggen. Wat deze koel-vriescombinatie echt onderscheidt, is de transparantie van de 3 vrieslades. Hierdoor kun je in één oogopslag zien waar het diepvriesfruit of andere ingevroren producten zich bevinden. Bovendien is de ETNA KCS5178 uitgerust met een superkoelen en -vriezen functie, waarmee je tijdelijk de temperatuur in de koelkast kunt verlagen. Dit zorgt ervoor dat je boodschappen sneller afkoelen, waardoor ze hun voedingsstoffen en smaak beter behouden. Daarnaast is deze koelkast voorzien van een handige functie die je een seintje geeft wanneer de koelkastdeur per ongeluk open blijft staan. Hierdoor voorkom je energieverspilling en blijven je boodschappen altijd op de juiste temperatuur. Kortom, met de ETNA KCS5178 haal je een betrouwbare, ru.

Pluspunten
  • De draairichting van de deur kan worden aangepast.

Minpunten
  • Het heeft geen anti-ijsvorming, daarom moet je het vriesgedeelte 5 à 6 keer per jaar ontdooien.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KCS5178

Bekijk of de ETNA KCS5178 mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 739.604, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!