1. blackfriday
  2. ETNA KC260ZT

ETNA KC260ZT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA KC260ZT 730.581. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA KC260ZT. 

Specificaties ETNA KC260ZT
MerkETNA
Fabrikantcode730.581

Over ETNA 730.581

Met de ETNA KC260ZT kun je heerlijke maaltijden bereiden op de 4 keramische kookzones. Deze kookzones zijn geschikt voor pannen van verschillende groottes, waardoor je gemakkelijk kunt variëren in gerechten. Plaats je grote hapjespan op de ruime kookzone, terwijl je tegelijkertijd een heerlijke pindasaus maakt op de kleinste zone. Een handige functie van deze kookplaat is dat elke kookzone is uitgerust met een aparte timer. Hierdoor kun je de kooktijd voor elke pan afzonderlijk instellen. Zo weet je precies wanneer je pasta al dente is en blijven je groenten lekker knapperig. En als de maaltijd klaar is, maar nog niet iedereen thuis is, kun je de warmhoudstand inschakelen. Deze zorgt ervoor dat je gerecht warm blijft, zonder dat het aanbrandt. Veiligheid is ook een belangrijk aspect bij de ETNA KC260ZT. Tijdens het koken kun je één van de 9 standen selecteren en deze vergrendelen. Hierdoor kunnen nieuwsgierige kinderhandjes de stand niet per ongeluk veranderen tijdens het koken. Zo kun je met een gerust hart genieten van het kookproces, wetende dat alles veilig en naar wens verloopt.

Pluspunten
  • Je kunt gerechten warm houden zonder dat ze aanbakken met behulp van de warmhoudfunctie.

Minpunten
  • Een keramische kookplaat is minder veilig en minder snel dan een inductie kookplaat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA KC260ZT

Bekijk of de ETNA KC260ZT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 730.581, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!