1. blackfriday
  2. ETNA FIV760WIT

ETNA FIV760WIT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA FIV760WIT FIV760WIT. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA FIV760WIT. 

Specificaties ETNA FIV760WIT
MerkETNA
FabrikantcodeFIV760WIT

Over ETNA FIV760WIT

De ETNA FIV760WIT is een innovatief inductiefornuis van 60 cm breed dat gemakkelijk te bedienen is met draaiknoppen. Met de boostfunctie van de 4 kookzones breng je snel een pan water aan de kook, ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De inductieplaat met 10 kookstanden zorgt ervoor dat de hitte gelijkmatig en efficiënt in je pan wordt verspreid, waardoor je zo min mogelijk warmte verliest. Naast het koken op de kookplaat, biedt de ETNA FIV760WIT ook een elektrische oven waarin je allerlei gerechten kunt bereiden. Met 5 inschuifhoogten voor de meegeleverde bak- en ovenplaat, heb je genoeg ruimte om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. De oven heeft verschillende functies, waaronder turbo-hetelucht, boven- en onderwarmte, een grillfunctie en verlichting. Met een maximum temperatuur van 275 ºC kun je alle gerechten perfect bakken en braden. Om het geheel compleet te maken, wordt de ETNA FIV760WIT geleverd zonder elektriciteitskabel en stekker. Deze kun je eenvoudig apart bestellen, zodat je direct aan de slag kunt met koken en bakken. Met dit veelzijdige inductiefornuis haal je een echte aanwinst voor je keuken in huis.

Pluspunten
  • Breng extra snel een pan water aan de kook met behulp van de boostfunctie op de 4 kookzones. Met een gemiddelde kookkwaliteit krijg je meer opties voor het bereiden van maaltijden. De oven heeft een capaciteit van 74 liter, wat ruimer is dan het gemiddelde.

Minpunten
  • De kookzones schakelen niet automatisch uit als er geen pan op staat.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA FIV760WIT

Bekijk of de ETNA FIV760WIT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA FIV760WIT, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!