1. blackfriday
  2. ETNA FIV560ZWA

ETNA FIV560ZWA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA FIV560ZWA 733.577. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA FIV560ZWA. 

Specificaties ETNA FIV560ZWA
MerkETNA
Fabrikantcode733.577

Over ETNA 733.577

De ETNA FIV560ZWA is een modern inductiefornuis van 60 cm breed, dat gemakkelijk te bedienen is met draaiknoppen. Dankzij de boostfunctie van de 4 kookzones breng je razendsnel een pan water aan de kook. Bovendien zorgt de inductieplaat met 10 verschillende kookstanden ervoor dat de hitte gelijkmatig verdeeld wordt over je pan, waardoor je zo min mogelijk warmte verliest. Naast koken op de kookplaat, kun je ook gebruik maken van de elektrische oven van de ETNA FIV560ZWA. Deze oven heeft 5 verschillende inschuifhoogten, zodat je de meegeleverde bak- en ovenplaat op de gewenste hoogte kunt plaatsen. Met keuze uit turbo-hetelucht, boven- en onderwarmte, een grillfunctie en verlichting, kun je allerlei gerechten bereiden. De oven heeft zelfs een maximale temperatuur van maar liefst 270 ºC! Wil je je pizza met courgette en paprika extra knapperig maken? Zet dan de grillfunctie aan en geniet van een heerlijke, krokante korst. Met de ETNA FIV560ZWA haal je een veelzijdig en gebruiksvriendelijk inductiefornuis in huis. Dankzij de moderne technologieën en functies kun je eenvoudig en snel de lekkerste gerechten bereiden. Of je nu een eenvoudige pasta kookt of een uitgebreid diner bereidt, met dit inductiefornuis ben je verzekerd van perfecte resultaten.

Pluspunten
  • Met een fornuis van gemiddelde kookkwaliteit heb je meer opties om maaltijden te bereiden. Breng water extra snel aan de kook met de boostfunctie op de 4 kookzones.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen ruimte voor pannen die langwerpig of groot zijn.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA FIV560ZWA

Bekijk of de ETNA FIV560ZWA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 733.577, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!