1. blackfriday
  2. ETNA FIV560WIT

ETNA FIV560WIT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA FIV560WIT 733.574. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA FIV560WIT. 

Specificaties ETNA FIV560WIT
MerkETNA
Fabrikantcode733.574

Over ETNA 733.574

De ETNA FIV560WIT is een multifunctioneel inductiefornuis van 60 centimeter breed, ideaal voor de moderne keuken. Met de handige draaiknoppen kun je eenvoudig de gewenste instellingen selecteren. Dankzij de boostfunctie breng je binnen no time een pan water aan de kook. Door de inductieplaat met 10 kookstanden wordt de hitte gelijkmatig verdeeld, waardoor je zo min mogelijk warmte verliest. Zo kun je efficiënt en snel koken. Dit inductiefornuis wordt geleverd met een ruime elektrische oven. Met maar liefst 5 inschuifhoogten heb je voldoende ruimte om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. Je kunt kiezen uit diverse functies, zoals turbo-hetelucht, boven- en onderwarmte, een grillfunctie en verlichting. Met een maximale temperatuur van 270 graden Celsius kun je al jouw culinaire creaties perfect bereiden. En als je van een knapperige pizza houdt, zet dan gewoon de grillfunctie aan voor een extra krokante korst. Met de ETNA FIV560WIT haal je een hoogwaardig inductiefornuis in huis dat niet alleen functioneel is, maar ook een strak en modern design heeft. Dit apparaat is een echte aanwinst voor elke keuken en biedt je de mogelijkheid om met gemak de meest heerlijke gerechten te bereiden.

Pluspunten
  • Met een gemiddelde kookkwaliteit heb je meer opties om gerechten te bereiden. Verwarm een pan water extra snel met behulp van de boostfunctie op de 4 kookzones.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen plek voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA FIV560WIT

Bekijk of de ETNA FIV560WIT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 733.574, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!