1. blackfriday
  2. ETNA FIV560RVS

ETNA FIV560RVS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA FIV560RVS 733.575. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA FIV560RVS. 

Specificaties ETNA FIV560RVS
MerkETNA
Fabrikantcode733.575

Over ETNA 733.575

De ETNA FIV560RVS is een innovatief inductiefornuis dat een perfecte aanvulling is op elke keuken. Met een breedte van 60 cm past dit fornuis moeiteloos in elke ruimte. Het bedienen van dit apparaat is een fluitje van een cent dankzij de handige draaiknoppen. Met de 4 kookzones van dit inductiefornuis kan je eenvoudig en snel gerechten bereiden. De boostfunctie zorgt ervoor dat je binnen no-time een pan met water aan de kook hebt. Daarnaast beschikt de inductieplaat over 10 verschillende kookstanden, waardoor de hitte optimaal in je pan doordringt en je zo min mogelijk warmte verliest. Naast de kookzones beschikt de ETNA FIV560RVS ook over een elektrische oven. Deze oven heeft 5 inschuifhoogten, zodat je de meegeleverde bak- en ovenplaat gemakkelijk kunt plaatsen. Met keuze uit turbo-hetelucht, boven- en onderwarmte, een grillfunctie en verlichting, kan je elke gewenste bereidingswijze toepassen. De oven heeft zelfs een maximum temperatuur van wel 270 ºC, waardoor je zelfs de meest veeleisende gerechten met gemak kunt bereiden. En als je van knapperige pizza's houdt, kan je de grillfunctie inschakelen voor een extra krokante korst met courgette en paprika. De ETNA FIV560RVS is niet zomaar een inductiefornuis, het is een veelzijdige keuken.

Pluspunten
  • Met een gemiddelde kookkwaliteit heb je meer opties om gerechten te bereiden. Breng water extra snel aan de kook met de boostfunctie op de 4 kookzones.

Minpunten
  • De kookplaat biedt geen plaats voor langwerpige of grote pannen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA FIV560RVS

Bekijk of de ETNA FIV560RVS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 733.575, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!