1. ETNA FGV760RVS

ETNA FGV760RVS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA FGV760RVS FGV760RVS. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA FGV760RVS. 

Specificaties ETNA FGV760RVS
MerkETNA
FabrikantcodeFGV760RVS

Over ETNA FGV760RVS

De ETNA FGV760RVS is een veelzijdig gasfornuis met 4 pitten en een krachtige wokbrander. Met dit fornuis kun je zowel heerlijke wokgerechten bereiden als appeltaarten bakken in de oven. De oven van dit 60 cm brede fornuis heeft maar liefst 5 inschuifhoogten, zodat je gemakkelijk het ovenrooster en de bakplaat kunt plaatsen. Daarnaast biedt de oven verschillende standen, zoals turbo-hetelucht, boven- en onderwarmte, een grillstand en verlichting. Hiermee kun je jouw gerechten precies zo bereiden als jij wilt. Het handige digitale display van de ETNA FGV760RVS bevat een timer en uitschakelfunctie, zodat je altijd de controle hebt over de bereidingstijd van je gerechten. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig zien hoelang je lasagne nog in de oven moet blijven. Let op: de gasslang, tape en verloopstuk worden niet meegeleverd, maar kunnen apart besteld worden. Met de ETNA FGV760RVS haal je een veelzijdig gasfornuis in huis waarmee je de meest uiteenlopende gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
  • Verwarm een wok of grote pan snel op met de 3,8 kilowatt wokbrander. Het gas ontsteekt direct wanneer je de pit aanzet, je hoeft niet op een aparte knop te drukken. De onderwarmte zorgt voor een extra knapperige bodem van je pizza.

Minpunten
  • De pannendragers zijn niet toegestaan in de vaatwasser.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA FGV760RVS

Bekijk of de ETNA FGV760RVS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA FGV760RVS, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!