1. blackfriday
  2. Etna FGV350RVS

Etna FGV350RVS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Etna FGV350RVS FGV350RVS. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Etna FGV350RVS. 

Specificaties Etna FGV350RVS
MerkETNA
FabrikantcodeFGV350RVS

Over ETNA FGV350RVS

Met de Etna FGV350RVS haal je een compact fornuis in huis waarmee je moeiteloos een complete maaltijd op tafel zet, zelfs voor een grote groep eters. Dankzij de 5 inschuifhoogtes kun je gemakkelijk 2 ovenschotels tegelijkertijd bereiden. De ventilator zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig door de hele oven stroomt, waardoor al je gerechten perfect gaar worden. En als je een knapperige korst wilt, kun je de oven samen met de grill gebruiken. Naast de oven beschikt dit fornuis ook over 4 gaspitten, waarvan de brander linksvoor een sterkbrander is. Hiermee kun je bijvoorbeeld snel een grote pan soep verwarmen terwijl je gerecht in de oven staat. Let op: de Etna FGV350RVS wordt geleverd zonder gasslang, tape, verloopstuk en stekker. Deze kun je eenvoudig apart bestellen. Met de Etna FGV350RVS ben je verzekerd van een veelzijdig en gebruiksvriendelijk fornuis dat perfect past in elke keuken.

Pluspunten
  • Dit past ook in de kleinere keuken, met een breedte van 50 centimeter. Met dit fornuis kun je gerechten op meerdere inschuifhoogtes tegelijkertijd bakken dankzij de gelijkmatige warmteverdeling.

Minpunten
  • Het fornuis heeft geen kinderbeveiliging, wat betekent dat de stand en de deur vergrendelen tijdens het koken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Etna FGV350RVS

Bekijk of de Etna FGV350RVS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA FGV350RVS, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!