1. blackfriday
  2. ETNA FGV160WIT

ETNA FGV160WIT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA FGV160WIT FGV160WIT. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA FGV160WIT. 

Specificaties ETNA FGV160WIT
MerkETNA
FabrikantcodeFGV160WIT

Over ETNA FGV160WIT

De ETNA FGV160WIT is een fantastisch gasfornuis met talloze handige functies. Met zijn 4 gaspitten en een ruime oven van 74 liter is dit fornuis perfect voor elke keuken. Het beste van alles is dat je geen aanstekers of lucifers nodig hebt om de gaspitten aan te steken, dankzij de handige geïntegreerde vonkontsteking. Terwijl je bezig bent met het bereiden van je favoriete gerechten op de kookplaat, bak je ook moeiteloos een heerlijke chocoladetaart in de elektrische oven. Met 5 verschillende inschuifhoogtes kun je het meegeleverde ovenrooster en de bakplaat gemakkelijk plaatsen. Of je nu een pizza margherita wilt maken met de grillstand of boven- en onderwarmte, de keuze is aan jou. Je kunt zelfs de voortgang van je creatie bekijken via de handige verlichting in de oven, zodat je kunt zien of je pizza al mooi bruin is. Het ETNA FGV160WIT gasfornuis wordt geleverd zonder gasslang, tape en verloopstuk, maar maak je geen zorgen, je kunt deze gemakkelijk apart bestellen. Met zijn stijlvolle design en geweldige functies is dit gasfornuis een must-have voor elke keuken. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de ETNA FGV160WIT en maak van koken een waar genot!

Pluspunten
  • Met een maximale oventemperatuur van 275°C is het extra geschikt voor het bakken van zelfgemaakte pizza's. Bij snelstart ontvlamt het gas zodra je de gaspit indrukt, je hoeft geen extra knop in te drukken.

Minpunten
  • Heeft geen wokbrander om gerechten op hoge temperatuur te wokken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA FGV160WIT

Bekijk of de ETNA FGV160WIT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA FGV160WIT, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!