1. blackfriday
  2. ETNA FGV160RVS

ETNA FGV160RVS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA FGV160RVS FGV160RVS. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA FGV160RVS. 

Specificaties ETNA FGV160RVS
MerkETNA
FabrikantcodeFGV160RVS

Over ETNA FGV160RVS

De ETNA FGV160RVS is een veelzijdig gasfornuis dat perfect is voor elke keuken. Met 4 gaspitten en een ruime oven van 74 liter biedt dit fornuis alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. Wat dit gasfornuis echt uniek maakt, is de geïntegreerde vonkontsteking. Draai eenvoudigweg aan de bedieningsknop en het gas ontvlamt direct, zonder dat je een aparte knop hoeft in te drukken. Dit maakt het koken nog gemakkelijker en veiliger. De elektrische oven van de ETNA FGV160RVS heeft 5 inschuifhoogtes, zodat je de oven- en bakplaat op de voor jou ideale hoogte kunt plaatsen. Met de grillstand, boven- en onderwarmte en verlichting kun je elk gerecht perfect bereiden. En als je je quiche of taart een extra knapperige bovenlaag wilt geven, schakel je eenvoudigweg de grillfunctie in. Bestel de ETNA FGV160RVS vandaag nog en geniet van de vele mogelijkheden die dit gasfornuis te bieden heeft. Let op: de gasslang, tape en verloopstuk worden niet meegeleverd, dus vergeet deze niet apart bij te bestellen voor een veilige installatie.

Pluspunten
  • De oven heeft een grotere inhoud van 74 liter dan de gemiddelde oven. Met een maximale oventemperatuur van 275°C is deze extra geschikt voor het bakken van zelfgemaakte pizza's.

Minpunten
  • Heeft geen wokbrander om gerechten op hoge temperatuur te wokken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA FGV160RVS

Bekijk of de ETNA FGV160RVS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA FGV160RVS, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!