1. blackfriday
  2. ETNA CM851ZT

ETNA CM851ZT Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van ETNA CM851ZT CM851ZT. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op ETNA CM851ZT. 

Specificaties ETNA CM851ZT
MerkETNA
FabrikantcodeCM851ZT

Over ETNA CM851ZT

Met de ETNA CM851ZT bereid je moeiteloos elk gerecht. Deze inbouw combi-oven beschikt over maar liefst 20 automatische programma's, waaronder een speciale stoomfunctie voor het perfect bereiden van je groenten. Daarnaast biedt hij nog 7 verschillende ovenstanden, zodat je snel iets kunt opwarmen of ontdooien. Met een ruime inhoud van 51 liter kun je zonder moeite een groot gerecht bereiden. Maar ook als je meerdere gerechten tegelijkertijd wilt klaarmaken, is dat geen enkel probleem dankzij de 5 inschuifniveaus. Zo hoef je nooit meer te wachten tot één gerecht klaar is voordat je verder kunt met de rest. Maak je geen zorgen als je tijdens het bereiden van je eten even iets anders moet doen. De ETNA CM851ZT is voorzien van een handige kinderbeveiliging, waardoor je zonder zorgen even naar boven kunt lopen. Zo kun je met een gerust hart multitasken in de keuken.

Pluspunten
  • Kies één van de 25 automatische programma's en de oven zal de juiste instellingen selecteren voor jouw gerecht. Met het touchscreen bedien je de oven nauwkeurig, waardoor je precies de juiste temperatuur bereikt.

Minpunten
  • Met een vermogen van 800 watt verwarmt je gerecht niet zo snel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de ETNA CM851ZT

Bekijk of de ETNA CM851ZT mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA CM851ZT, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!