1. Etna AKV678ZWA

Etna AKV678ZWA Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Etna AKV678ZWA 20.011.217. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Etna AKV678ZWA. 

Specificaties Etna AKV678ZWA
MerkETNA
Fabrikantcode20.011.217

Over ETNA 20.011.217

Met de ETNA AKV678ZWA Amerikaanse koelkast bewaar je moeiteloos grote hoeveelheden boodschappen op een energiezuinige manier. De koelkast is ontworpen met het koelgedeelte aan de rechterkant van het apparaat. Hier vind je maar liefst 5 plateaus, perfect voor al je pakken yoghurt, broodbeleg, hapjes en vershoudbakken met restjes. Dankzij het innovatieve Multi Airflow systeem maakt het niet uit waar je je boodschappen plaatst, omdat de luchtcirculatie ervoor zorgt dat het overal in de koeling even koud is. Hierdoor blijven je producten langer vers en smaakvol. Om je groenten en fruit optimaal te bewaren, beschikt de koelkast over 2 handige groentelades onderin. Aan de linkerkant van de koelkast bevindt zich het ruime vriesgedeelte. Hier vind je ook 5 plateaus en 2 lades, perfect voor het opbergen van je diepvriespizza's, ijsjes en bitterballen. Het lage geluidsniveau van de Amerikaanse koelkast zorgt ervoor dat je hem gerust kunt plaatsen in een open keuken, zonder last te hebben van storende geluiden. Zo kun je ongestoord genieten van een gezellige sfeer tijdens het bereiden van je maaltijden. Kortom, de ETNA AKV678ZWA Amerikaanse koelkast is de ideale keuze voor het efficiënt en stijlvol bewaren van al je boodschappen.

Pluspunten
  • Dankzij energieklasse C bespaar je tot wel € 1.086,- aan energie gedurende de levensduur. Het lage geluidsniveau van 35 decibel zorgt ervoor dat je ongestoord series kunt kijken. De Muti Airflow luchtcirculatie zorgt voor gelijkmatige koeling van je boodschappen, waar je ook bent.

Minpunten
  • Er is minder plek voor diepvriespizza's of bakjes met restjes vanwege de maximale vriesinhoud van 185 liter. Je kunt geen glas koud water of ijsblokjes tappen zonder dispenser.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Etna AKV678ZWA

Bekijk of de Etna AKV678ZWA mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de ETNA 20.011.217, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!