1. DOMO DO9245G

DOMO DO9245G Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van DOMO DO9245G DO9242W. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op DOMO DO9245G. 

Specificaties DOMO DO9245G
MerkDomo
FabrikantcodeDO9242W

Over Domo DO9242W

Met de DOMO DO9245G kun je niet alleen tosti's of croques bereiden, maar ook vlees en groenten op de geribbelde grillplaten. Met de handige draaiknop op de bovenkant van het apparaat kun je eenvoudig de temperatuur instellen tot wel 218 graden. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe knapperig je panini wordt. Wat dit grillapparaat echt bijzonder maakt, is de zwevende topplaat. Dit zorgt ervoor dat je broodje gelijkmatig over de hele oppervlakte gaart. Bovendien wordt overtollig vet en olie opgevangen in het handige vetopvangbakje. Na gebruik kun je de bakplaten eenvoudig schoonmaken met een sopje en het vetopvangbakje kan zelfs in de vaatwasmachine. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je het apparaat ook nog eens verticaal opbergen. Hierdoor bespaar je kostbare ruimte in je keukenkastje. De DOMO DO9245G is de perfecte keukenhulp om heerlijke maaltijden te bereiden, zonder gedoe en met gemakkelijke reiniging.

Pluspunten
  • Om een lekker krokant randje aan het vlees te geven, zet je de contactgrill op 218 graden. Met de 3 standen kun je de grill nauwkeurig afstemmen op jouw bereiding. De zwevende bovenplaat oefent gelijke druk uit aan alle kanten van de ingrediënten voor een gelijkmatige garing.

Minpunten
  • De roosters kunnen niet verwijderd worden, waardoor het moeilijker is om ze schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de DOMO DO9245G

Bekijk of de DOMO DO9245G mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Domo DO9242W, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!