1. blackfriday
  2. DOMO DO9192MC Xpower

DOMO DO9192MC Xpower Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van DOMO DO9192MC Xpower DO9192MC. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op DOMO DO9192MC Xpower. 

Specificaties DOMO DO9192MC Xpower
MerkDomo
FabrikantcodeDO9192MC

Over Domo DO9192MC

Met de DOMO DO9192MC Xpower wordt het hakken van uien, kruiden en noten een fluitje van een cent. Dankzij de 4 roestvrijstalen messen van deze krachtige hakmolen worden alle stukjes nauwkeurig gemixt. Maar dat is niet alles! Deze veelzijdige hakmolen is ook ideaal voor het maken van heerlijke dipsauzen en smakelijke tapenades. Met 2 snelheden, kun je kiezen tussen een lage snelheid voor het fijnhakken van ingrediënten en een hoge snelheid voor het pureren ervan. Zo creëer je moeiteloos een perfecte eenheid in je gerechten. De DOMO DO9192MC Xpower is niet alleen super handig, maar ook erg gebruiksvriendelijk. In de mengkom bevindt zich een handige maataanduiding waarmee je ingrediënten direct kunt afmeten. Dit bespaart je tijd en moeite! En als je klaar bent met koken, hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken van de hakmolen. Alle losse onderdelen kunnen namelijk gewoon in de vaatwasser gereinigd worden. Zo kun je zonder gedoe genieten van je heerlijke maaltijden en blijft er meer tijd over om te ontspannen. Maak koken leuker en efficiënter met de DOMO DO9192MC Xpower!

Pluspunten
  • Het heeft 2 snelheden voor het fijnhakken en pureren van ingrediënten. Met deze hakmolen kun je ook ijs en noten hakken. De afzonderlijke onderdelen kunnen in de vaatwasser worden gereinigd.

Minpunten
  • De deksel ontbreekt een vulopening om tussentijds ingrediënten toe te voegen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de DOMO DO9192MC Xpower

Bekijk of de DOMO DO9192MC Xpower mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Domo DO9192MC, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!