1. blackfriday
 2. DOMO DO9066I

DOMO DO9066I Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van DOMO DO9066I DO9066I. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op DOMO DO9066I. 

Specificaties DOMO DO9066I
MerkDomo
FabrikantcodeDO9066I

Over Domo DO9066I

De DOMO DO9066I is de perfecte roomijsmachine waarmee je zelf overheerlijk roomijs kunt maken. Met deze machine heb je binnen slechts 60 minuten tot 1,5 liter ambachtelijk ijs. Het gebruik is eenvoudig dankzij het LCD-display met handige bedieningsknoppen. Hiermee geef je gemakkelijk je voorkeur aan voor het soort ijs dat je wilt maken. Maar dat is nog niet alles, met de Domo DO9066I kun je ook moeiteloos yoghurtijs en sorbets maken. Deze veelzijdige machine is ideaal voor een heerlijk dessert of gewoon als tussendoortje. Om het ijs precies naar jouw smaak te maken, kun je tijdens het bereidingsproces extra ingrediënten toevoegen via het handige luikje. Zo kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en experimenteren met verschillende smaken en texturen. En als je nog niet klaar bent om te genieten van je zelfgemaakte ijs, hoef je je geen zorgen te maken. De DOMO roomijsmachine koelt het ijs automatisch tot een uur na de bereiding. Op deze manier blijft je ijs perfect op temperatuur terwijl jij je voorbereidt op een smaakvolle traktatie. Met de DOMO DO9066I roomijsmachine geniet je altijd van vers en ambachtelijk ijs, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
 • Zelfbevriezend en ijs binnen 60 minuten

  .

  Eenvoudige bediening via het LCD-display en de bedieningsknoppen

  .

  Het koelt het ijs nog een uur lang om de consistentie te behouden.

Minpunten
 • Tijdens het koken kunnen extra ingrediënten automatisch worden toegevoegd. Vanwege het formaat neemt het iets meer ruimte in beslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de DOMO DO9066I

Bekijk of de DOMO DO9066I mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Domo DO9066I, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!