1. blackfriday
  2. DOMO DO727BL

DOMO DO727BL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van DOMO DO727BL DO727BL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op DOMO DO727BL. 

Specificaties DOMO DO727BL
MerkDomo
FabrikantcodeDO727BL

Over Domo DO727BL

Met de DOMO DO727BL soepmaker bereid je eenvoudig en snel verse soep in slechts 20 minuten. Deze krachtige soepmaker heeft een vermogen van 900 watt, waardoor je verzekerd bent van een snelle bereidingstijd. Bedien de soepmaker moeiteloos via het handige touchscreen, waarmee je toegang hebt tot verschillende programma's. Naast het maken van heerlijke soep, biedt de DOMO DO727BL soepmaker ook de mogelijkheid om aardbeienjam en zelfs plantaardige melk te bereiden. Met de 6 verschillende programma's kun je gemakkelijk kiezen tussen een gladde soep of een soep met grove stukken, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Daarnaast kun je met het smoothieprogramma ook gezonde sappen maken. Als de soep na de bereiding nog niet helemaal glad genoeg is, kun je gebruikmaken van de pulsefunctie. Hiermee mix je de soep langer door, zodat je kunt genieten van een perfecte consistentie. De blenderkan heeft een ruime inhoud van 1,2 liter, waarmee je voldoende soep kunt bereiden voor ongeveer 4 personen. Met de DOMO DO727BL soepmaker maak je dus niet alleen snel en eenvoudig verse soep, maar kun je ook experimenteren met andere lekkernijen zoals jam en plantaardige melk.

Pluspunten
  • Dankzij de kookfunctie maak je van rauwe ingrediënten een warme saus of soep. Met het vermogen van 900 watt mix je harde ingrediënten gedurende een korte periode. Dankzij de roestvrijstalen behuizing is de soepmaker erg stevig en duurzaam.

Minpunten
  • De kan van de blender en de losse onderdelen kunnen niet in de vaatwasser.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de DOMO DO727BL

Bekijk of de DOMO DO727BL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Domo DO727BL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!