1. Domo DO725K Pro Grijs

Domo DO725K Pro Grijs Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Domo DO725K Pro Grijs DO725K. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Domo DO725K Pro Grijs. 

Specificaties Domo DO725K Pro Grijs
MerkDomo
FabrikantcodeDO725K

Over Domo DO725K

Met de Domo DO725K Pro Grijs neem je het hele proces van het maken van jouw eigen huisgemaakte koffie in eigen handen. Je maalt de koffiebonen zelf met behulp van de geïntegreerde bonenmaler. Bovendien kun je de grofheid van de bonen aanpassen met maar liefst 15 verschillende maalstanden. Op deze manier heb je volledige controle over de sterkte en doorlooptijd van jouw espresso. Het apparaat helpt je echter een handje met de automatische maling en dosering van de koffie. Je kunt niet alleen een espresso zetten, maar ook een heerlijke lungo en zelfs een kopje thee. Daarnaast kun je met dit apparaat tegelijkertijd 1 of 2 kopjes koffie zetten. Wil je genieten van een romige cappuccino? Dan kun je de melk opschuimen met behulp van een melkkannetje. Dankzij het ruime afneembare waterreservoir van 2,7 liter kun je gemakkelijk een groot aantal kopjes koffie achter elkaar zetten. Bovendien geeft de machine een signaal wanneer het water- of bonenreservoir leeg is en ook wanneer de machine ontkalkt moet worden. Houd er rekening mee dat het tijd en geduld kost om te leren hoe je smaakvolle koffie zet met een pistonmachine. Dit proces is veel minder eenvoudig dan bij een volautomatische espressomachine.

Pluspunten
  • De espressomachine maalt en doseert automatisch precies genoeg koffie voor je kopje. Via de ingebouwde manometer kun je zien met hoeveel druk je een espresso zet, zodat je je bereiding kunt aanpassen. Met het ruime waterreservoir van 2,7 liter kun je meerdere koppen koffie achter elkaar zetten.

Minpunten
  • Zonder een melkkan kun je geen melk opschuimen, deze kun je apart kopen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Domo DO725K Pro Grijs

Bekijk of de Domo DO725K Pro Grijs mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Domo DO725K, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!