1. DOMO DO710BL

DOMO DO710BL Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van DOMO DO710BL DO710BL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op DOMO DO710BL. 

Specificaties DOMO DO710BL
MerkDomo
FabrikantcodeDO710BL

Over Domo DO710BL

De DOMO DO710BL is een krachtige blender met 2 automatische bereidingsprogramma's, speciaal ontworpen voor het maken van heerlijke smoothies en het crushen van ijs. Met een vermogen van 1.000 watt is deze blender in staat om moeiteloos bevroren stukken fruit te mixen, waardoor je kunt genieten van een verfrissend en gezond drankje. Met de keuze uit 5 snelheden kun je de fijnheid en luchtigheid van jouw sapje naar wens aanpassen. En met de handige pulsefunctie kun je net dat beetje extra kracht geven om alle ingrediënten in de kan goed door elkaar te mixen. De stevige, glazen kan heeft een ruime inhoud van 1,5 liter, waardoor je in één keer ongeveer 4 smoothies kunt maken. Houd er wel rekening mee dat de kan van dik glas is, waardoor deze wel wat zwaar in de hand kan liggen. Om ervoor te zorgen dat de blender tijdens het mixen op zijn plek blijft staan, is hij voorzien van antislipvoetjes. Dit zorgt niet alleen voor stabiliteit, maar ook voor extra veiligheid. Dus of je nu een heerlijke smoothie wilt maken of ijs wilt crushen voor je favoriete zomerse drankje, met de DOMO DO710BL heb je de juiste blender in huis om al je creatieve mixdrankjes tot perfectie te brengen.

Pluspunten
  • Met de 2 automatische bereidingsprogramma's kun je smoothies maken of ijs vermalen. Dankzij de kracht van 1.000 watt kun je harde ingrediënten voor een korte tijd mixen. Je kunt smoothies mixen voor 3 tot 4 glazen in de 1,5 liter blenderkan.

Minpunten
  • Een glazen blender can is vrij zwaar en kwetsbaar.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de DOMO DO710BL

Bekijk of de DOMO DO710BL mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Domo DO710BL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!