1. DOMO DO535FR

DOMO DO535FR Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van DOMO DO535FR DO535FR. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op DOMO DO535FR. 

Specificaties DOMO DO535FR
MerkDomo
FabrikantcodeDO535FR

Over Domo DO535FR

De DOMO DO535FR is een geweldige friteuse waarmee je minder vaak de olie hoeft te verversen dankzij de innovatieve koude zone technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de overgebleven frituurrestjes naar het koude gedeelte onderin de pan zakken. Hierdoor worden ze niet verbrand en blijft de olie langer goed, waardoor je langer kunt genieten van heerlijk gefrituurd eten. Met de handige draaiknop op de friteuse stel je eenvoudig de gewenste temperatuur in. Bovendien is de friteuse uitgerust met een handig temperatuurlampje, zodat je precies weet wanneer je de frietjes kunt toevoegen. Met een inhoud voor 2 à 3 personen is deze friteuse perfect geschikt voor kleinere huishoudens. Na gebruik kun je de losse onderdelen van de friteuse eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Daarnaast is het handvat inklapbaar, waardoor je de friteuse gemakkelijk kunt opbergen in een kast. Kortom, de DOMO DO535FR is een praktische en gebruiksvriendelijke friteuse die het frituren van heerlijke snacks en maaltijden nog gemakkelijker maakt.

Pluspunten
  • Dankzij de koude zone blijft de olie langer goed en hoef je deze minder vaak te vervangen. Je klapt het handvat van de frituurmand in, zodat je de frituurpan makkelijker kunt opbergen. Je kunt de losse onderdelen gemakkelijk in de vaatwasser schoonmaken.

Minpunten
  • Jij houdt zelf in de gaten wanneer jouw bereiding klaar is, aangezien de frituurpan geen timer heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de DOMO DO535FR

Bekijk of de DOMO DO535FR mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Domo DO535FR, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!