1. blackfriday
  2. DOMO DO498BL Soepmaker

DOMO DO498BL Soepmaker Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van DOMO DO498BL Soepmaker DO498BL. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op DOMO DO498BL Soepmaker. 

Specificaties DOMO DO498BL Soepmaker
MerkDomo
FabrikantcodeDO498BL

Over Domo DO498BL

Met de DOMO DO498BL Soepmaker tover je koude ingrediënten binnen slechts 20 minuten om tot een heerlijk warme soep. Deze fantastische keukenhulp pureert niet alleen de ingrediënten, maar zorgt er ook voor dat je kunt genieten van een heerlijke, warme soep. Zelfs als je gasten nog niet aan tafel zitten, houdt de roestvrijstalen blenderkan de soep warm. Met een inhoud van maar liefst 1,6 liter is deze kan groot genoeg om genoeg soep te maken voor wel 5 personen. De krachtige 1000 watt motor van de soepmaker maakt zelfs grove ingrediënten zoals pompoen of rauwe wortel moeiteloos glad. Het enige wat jij hoeft te doen is verse ingrediënten toevoegen, wat water erbij en de soepmaker doet de rest. De DOMO DO498BL Soepmaker is niet alleen een geweldige toevoeging aan elke keuken, maar maakt het ook nog eens ontzettend gemakkelijk om zelf verse soep te maken. Met slechts een paar simpele stappen heb je binnen no-time een heerlijke, zelfgemaakte soep op tafel staan. Dankzij het grote vermogen en de hoogwaardige blenderkan kun je zelfs grove ingrediënten moeiteloos pureren. De soepmaker is geschikt voor het maken van soep voor maar liefst 5 personen, dus ideaal voor gezellige etentjes met vrienden of familie. Voeg simpelweg je favoriete ingrediënten toe, voeg wat water toe en laat de so.

Pluspunten
  • Dankzij de kookfunctie maak je van rauwe ingrediënten een warme saus of soep. Dankzij de kookfunctie kun je rauwe ingrediënten transformeren in een warme saus of soep. Een rvs blenderkan houdt je bereiding goed warm. De rvs blenderkan zorgt ervoor dat je bereiding goed warm blijft. Je mixt in één keer een grote hoeveelheid soep dankzij de 1,6 liter inhoud van de blenderkan. Dankzij de 1,6 liter inhoud van de blenderkan kun je in één keer een grote hoeveelheid soep mixen.

Minpunten
  • De individuele onderdelen zijn niet geschikt voor gebruik in de vaatwasmachine, waardoor het wat meer moeite kost om de blender schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de DOMO DO498BL Soepmaker

Bekijk of de DOMO DO498BL Soepmaker mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Domo DO498BL, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!