1. blackfriday
  2. DOMO DO464FR 3L

DOMO DO464FR 3L Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van DOMO DO464FR 3L DO464FR. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op DOMO DO464FR 3L. 

Specificaties DOMO DO464FR 3L
MerkDomo
FabrikantcodeDO464FR

Over Domo DO464FR

Met de DOMO DO464FR 3L friteuse wordt het frituren een geurloze ervaring. Dankzij de geurfilter in de deksel worden onaangename geuren tijdens het frituren opgevangen. Met de regelbare thermostaat kun je de temperatuur nauwkeurig instellen naar jouw voorkeur. Met een maximaal laadvermogen van 900 gram kun je in één keer genoeg frietjes bakken voor 2 à 3 personen. Tijdens het bakken kun je het proces nauwlettend volgen via het handige kijkvenster in de deksel. Zo kun je precies zien wanneer de frietjes die heerlijke goudgele kleur hebben bereikt en klaar zijn om uit de olie gehaald te worden. En het beste van alles is dat het schoonmaken van deze friteuse een fluitje van een cent is. De onderdelen van de DOMO friteuse kunnen namelijk eenvoudig uit elkaar worden gehaald en in de vaatwasmachine worden gereinigd. Zo kun je snel weer genieten van een heerlijke, verse portie frietjes zonder gedoe met schoonmaken achteraf.

Pluspunten
  • Het geurfilter zorgt er grotendeels voor dat de geur van het bakken wordt tegengehouden, waardoor je huis minder naar eten ruikt. Dankzij het venster kan je het eten goed in de gaten houden. Het temperatuurlampje geeft aan wanneer de juiste baktijd is bereikt.

Minpunten
  • Zonder een koude zone gaat de olie van een frituurpan veel minder lang mee.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de DOMO DO464FR 3L

Bekijk of de DOMO DO464FR 3L mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Domo DO464FR, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!