1. DOMO DO1023KR

DOMO DO1023KR Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van DOMO DO1023KR DO1023KR. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op DOMO DO1023KR. 

Specificaties DOMO DO1023KR
MerkDomo
FabrikantcodeDO1023KR

Over Domo DO1023KR

Met de DOMO DO1023KR mengkom van 6 liter kun je moeiteloos grote bereidingen maken. Dankzij het krachtige vermogen van 1200 watt kun je met deze keukenmixer zelfs zwaar deeg en beslag kneden. Voor de lichtere ingrediënten kun je de klopper en roestvrijstalen ballongarde gebruiken. De snelheid van de mixer is traploos instelbaar, zodat je altijd de juiste snelheid hebt voor elke bereiding. De DOMO DO1023KR is voorzien van een transparante anti-spatdeksel met vulopening. Hierdoor blijft je keuken schoon tijdens het mixen, terwijl je toch goed kunt zien wat er in de mengkom gebeurt. De mixer heeft ook antislipvoetjes, waardoor hij stevig op zijn plek blijft staan tijdens het gebruik. Na het gebruik spoel je eenvoudig de losse accessoires af onder de kraan, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. Met de DOMO DO1023KR haal je een krachtige en veelzijdige keukenmixer in huis. Of je nu grote hoeveelheden wilt bereiden of juist lichtere ingrediënten wilt mixen, deze mixer biedt de perfecte oplossing. Dankzij het traploos instelbare snelheidsniveau kun je elke bereiding nauwkeurig afstemmen. Daarnaast zorgt de transparante anti-spatdeksel ervoor dat je keuken schoon blijft, terwijl je toch goed kunt zien wat er in de mengkom gebeurt. Met de DOMO DO1023KR.

Pluspunten
  • Dankzij de sterke capaciteit kun je zwaar deeg kneden, zoals brood- of pizzadeeg. De roestvrijstalen mengkom is stevig en neemt geen geur-, kleur- en smaakstoffen op. Je kunt de snelheid nauwkeurig aanpassen aan de bereiding met de traploos instelbare snelheid.

Minpunten
  • Omdat de keukenmixer geen softstart heeft, is er een grote kans dat ingrediënten de lucht in vliegen. De accessoires die zijn meegeleverd, zijn niet geschikt om in de vaatwasser te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de DOMO DO1023KR

Bekijk of de DOMO DO1023KR mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Domo DO1023KR, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!