1. blackfriday
 2. DOMO B3951 Wit

DOMO B3951 Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van DOMO B3951 Wit B3951. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op DOMO B3951 Wit. 

Specificaties DOMO B3951 Wit
MerkDomo
FabrikantcodeB3951

Over Domo B3951

Met de DOMO B3951 Wit wordt broodbakken een fluitje van een cent. Met één druk op de knop kun je verschillende soorten brood bakken, dankzij de 11 automatische programma's. Er is een programma voor wit brood, volkoren brood, glutenvrij brood en zelfs cake. Daarnaast is er ook een snel programma waarmee je binnen 2 uur en 10 minuten een heerlijk brood kunt bakken. Het verschil met het normale programma is dat je met bakpoeder bakt, waardoor het brood kleiner en dichter van structuur wordt. Met het handige kijkvenster houd je het bakproces nauwlettend in de gaten. Dit is niet alleen leuk om te zien, maar ook erg handig. Zo kun je bijvoorbeeld de knapperigheid van de korst in de gaten houden of het deeg zien rijzen. Daarnaast zorgt het kijkvenster ervoor dat je altijd op het juiste moment kunt ingrijpen als dat nodig is. De DOMO B3951 Wit is een must-have voor iedereen die graag zelf brood bakt. Met zijn veelzijdige programma's en handige functies, maakt deze broodbakmachine het bakken van brood tot een waar feestje.

Pluspunten
 • 1

  .

  Je houdt het bakproces nauwlettend in de gaten dankzij het kijkvenster. 2

  .

  Het brood blijft tot 60 minuten warm in de broodbakmachine met behulp van de warmhoudfunctie. 3

  .

  Met de startuitstel kun je de broodbakmachine met ingrediënten tot 13 uur van tevoren klaarzetten.

Minpunten
 • De broodbakmachine mist een automatische toevoer van extra ingrediënten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de DOMO B3951 Wit

Bekijk of de DOMO B3951 Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Domo B3951, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!