1. blackfriday
  2. Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm

Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm 82228. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm. 

Specificaties Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm
MerkDemeyere
Fabrikantcode82228

Over Demeyere 82228

Met de Demeyere Resto 3 Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je niet zomaar een paar koekenpannen in huis, maar een set van topkwaliteit. Deze set bestaat uit twee sterke roestvrijstalen koekenpannen, met een diameter van 24 en 28 cm. Hiermee kun je naar hartenlust koken en bakken. Wat deze pannen zo bijzonder maakt, is de bodem die bestaat uit maar liefst drie lagen. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verdeeld, waardoor je gerechten perfect worden gebakken. Zelfs aardappelen die aan de zijkant liggen, worden heerlijk krokant. Bovendien is de handgreep gelast, waardoor er geen etensresten vast komen te zitten tussen de handgreep en de pan. Dit maakt het schoonmaken een stuk gemakkelijker. Deze pannenset is niet alleen functioneel, maar ook nog eens duurzaam. Je kunt de pannen na gebruik gewoon in de vaatwasser doen, maar als je de levensduur wilt verlengen, is het aan te raden om ze met de hand af te wassen. Dankzij het handige oog in de steel kun je de pannen eenvoudig ophangen aan een haakje, waardoor ze altijd binnen handbereik zijn. Met de Demeyere Resto 3 Koekenpannenset 24 + 28 cm haal je dus niet alleen kwaliteit in huis, maar ook nog eens een stukje gemak en comfort.

Pluspunten
  • Deze pannen hebben een hoogwaardige bouwkwaliteit, waardoor ze stevig zijn en lang meegaan. Dankzij de roestvrijstalen baklaag kun je gemakkelijk een stuk rood vlees dichtschroeien. De bakpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Minpunten
  • Rvs handvatten worden warm tijdens het koken, waardoor je ovenwanten nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm

Bekijk of de Demeyere Resto Koekenpannenset 24 + 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Demeyere 82228, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!