1. Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm

Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm 82228. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm. 

Specificaties Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm
MerkDemeyere
Fabrikantcode82228

Over Demeyere 82228

Met de Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm kan je tot wel 2 stukken vlees tegelijkertijd bakken. Deze pan heeft een bodem bestaande uit 3 sterke lagen, wat zorgt voor een betere en gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor krijg je heerlijk krokante zijkanten aan je vlees. Bovendien heeft deze pan geen antiaanbaklaag, waardoor hij ook perfect is voor het dichtschroeien van rood vlees of gevogelte. Het handvat van de pan is gelast, waardoor vuil- of vetresten niet kunnen blijven vastzitten tussen de handgreep en de pan. Na het eten kan je de pan eenvoudig in de vaatwasser plaatsen. Wil je echter langer van deze pan genieten, dan raden we aan om hem met de hand schoon te maken. Dankzij het oog in de steel kan je de pan gemakkelijk ophangen aan een haakje, wat zorgt voor een praktische opbergmogelijkheid.

Pluspunten
  • Deze pan is van topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en lang meegaat. Met behulp van de roestvrijstalen baklaag kun je gemakkelijk een stuk rood vlees dichtschroeien. De handgreep is gelast, zodat vuil niet blijft plakken.

Minpunten
  • Vanwege de rvs baklaag hechten ingrediënten snel aan de pan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm

Bekijk of de Demeyere Resto 3 Koekenpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Demeyere 82228, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!