1. blackfriday
  2. Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm

Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm 82224. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm. 

Specificaties Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm
MerkDemeyere
Fabrikantcode82224

Over Demeyere 82224

Met de Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm kun je nu heerlijke aardappelen bakken voor maximaal 2 personen. Deze koekenpan heeft een unieke bodem die bestaat uit 3 sterke lagen, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor kun je niet alleen de aardappelen in het midden van de pan perfect bakken, maar ook die aan de zijkanten worden heerlijk krokant. Daarnaast is deze pan perfect voor het bereiden van een sappige biefstuk, dankzij de roestvrijstalen baklaag. Het vlees blijft namelijk niet plakken en krijgt een heerlijk dichtgeschroeide korst. Bovendien is de handgreep van de pan gelast, waardoor er geen etensresten tussen de handgreep en de pan kunnen blijven zitten. Na gebruik kun je de pan eenvoudig in de vaatwasser reinigen. Wil je echter de levensduur van de pan verlengen, dan adviseren wij om de pan met de hand af te wassen. Daarnaast is de pan voorzien van een handig oog in de steel, waardoor je hem gemakkelijk kunt ophangen aan een haakje. Zo kun je de pan altijd binnen handbereik houden in je keuken.

Pluspunten
  • Deze pan is van topkwaliteit gebouwd, waardoor hij stevig is en lang meegaat. Dankzij de roestvrijstalen baklaag kan je gemakkelijk een stuk rood vlees dichtschroeien. De handgreep is gelast, waardoor vuil niet vast blijft zitten.

Minpunten
  • Vanwege de rvs coating blijven ingrediënten snel aan de pan kleven.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm

Bekijk of de Demeyere Resto 3 Koekenpan 24 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Demeyere 82224, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!