1. blackfriday
  2. Demeyere Proline Koekenpan 28 cm

Demeyere Proline Koekenpan 28 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Demeyere Proline Koekenpan 28 cm 25628. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Demeyere Proline Koekenpan 28 cm. 

Specificaties Demeyere Proline Koekenpan 28 cm
MerkDemeyere
Fabrikantcode25628

Over Demeyere 25628

De Demeyere Proline koekenpan 28 cm is de perfecte pan voor liefhebbers van bakgemak. Met deze pan kun je moeiteloos grote stukken vlees en aardappels bereiden voor meer dan 4 personen. Wat deze pan echt bijzonder maakt, is de unieke constructie van de bodem. Deze bestaat uit maar liefst 7 lagen die doorlopen tot aan de rand, waardoor de warmte gelijkmatig en efficiënt wordt verdeeld. Hierdoor worden niet alleen de bodem, maar ook de zijkanten van je gerecht heerlijk krokant. Een ander voordeel van de Demeyere Proline koekenpan is dat deze geen antiaanbaklaag heeft. Dit betekent dat je vlees lekker krokant wordt gebakken, zonder dat het aan de pan blijft plakken. Ideaal voor het bereiden van een sappig en perfect dichtgeschroeid biefstukje. Bovendien kun je de temperatuur van de pan gemakkelijk aanpassen nadat deze op temperatuur is, zonder dat de pan afkoelt. Dit zorgt niet alleen voor een energiezuinige bereiding, maar ook voor optimale controle over het bakproces. Na gebruik is het schoonmaken van de Demeyere Proline koekenpan een fluitje van een cent. Met een afwasborstel en wat sop kun je de pan eenvoudig reinigen. Kortom, met de Demeyere Proline koekenpan 28 cm geniet je van bakgemak, een gelijkmatige warmteverdeling en een heerlijk krokant resultaat.

Pluspunten
  • Deze pan is van topkwaliteit in zijn bouw, waardoor hij stevig en duurzaam is. De pan is voorzien van 2 handgrepen, zodat je de pan veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen. De handgrepen zijn gelast, waardoor vuil niet vast blijft zitten.

Minpunten
  • Ingrediënten blijven snel aan de pan kleven dankzij de RVS-baklaag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Demeyere Proline Koekenpan 28 cm

Bekijk of de Demeyere Proline Koekenpan 28 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Demeyere 25628, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!