1. blackfriday
  2. Demeyere Proline Koekenpan 20 cm

Demeyere Proline Koekenpan 20 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Demeyere Proline Koekenpan 20 cm 25620. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Demeyere Proline Koekenpan 20 cm. 

Specificaties Demeyere Proline Koekenpan 20 cm
MerkDemeyere
Fabrikantcode25620

Over Demeyere 25620

Met de Demeyere Proline Koekenpan 20 cm wordt koken een fluitje van een cent. Deze pan is perfect voor het bereiden van een klein stukje vlees of wat aardappels voor 1 tot 2 personen. Wat deze pan zo bijzonder maakt, is de bodem die is opgebouwd uit maar liefst 7 lagen die helemaal tot aan de rand doorlopen. Dit zorgt voor een uitstekende en gelijkmatige warmteverdeling in de hele pan. Hierdoor worden niet alleen de onderkant, maar ook de zijkanten van je vlees mooi krokant. Daarnaast is deze pan ook nog eens energiezuinig, omdat je de temperatuur kunt terugschakelen zodra de pan op temperatuur is, zonder dat de pan meteen afkoelt. Wat deze pan nog specialer maakt, is het feit dat er geen antiaanbaklaag op zit. Hierdoor kun je je vlees lekker krokant bakken. Ideaal voor een heerlijk mals én krokant biefstukje. Na het gebruik van de pan is het schoonmaken ook een fluitje van een cent. Met een afwasborstel en wat sop is de pan eenvoudig te reinigen. De Demeyere Proline Koekenpan 20 cm is dus niet alleen een praktische pan, maar ook een pan waarmee je de meest smaakvolle gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
  • Deze pan is van uitstekende kwaliteit gebouwd, waardoor hij stevig en duurzaam is. De handgreep is gelast, waardoor er geen vuil blijft hangen. De bakpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan gebruikt worden in de oven tot 230 graden Celsius.

Minpunten
  • Ingrediënten blijven snel kleven aan de pan door de rvs baklaag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Demeyere Proline Koekenpan 20 cm

Bekijk of de Demeyere Proline Koekenpan 20 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Demeyere 25620, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!