1. blackfriday
  2. Demeyere Pannenset Classic 4-delig

Demeyere Pannenset Classic 4-delig Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Demeyere Pannenset Classic 4-delig SET78004. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Demeyere Pannenset Classic 4-delig. 

Specificaties Demeyere Pannenset Classic 4-delig
MerkDemeyere
FabrikantcodeSET78004

Over Demeyere SET78004

Met de Demeyere Pannenset Classic 4-delig haalt u een prachtige startset in huis. Deze set bestaat uit 3 kookpannen, 3 deksels en een steelpan. De pannen zijn voorzien van een 3-laagse bodem met een tussenlaag van zuiver aluminium, waardoor de warmte perfect wordt geleid en verdeeld. Dankzij de isolerende wanden kunt u gecontroleerd koken op lage temperaturen, wat resulteert in energiebesparing. Daarnaast zijn de pannen voorzien van een speciaal gevormde rand, waardoor u gemakkelijk aardappelen en groenten kunt afgieten zonder te morsen. Ook aan hygiëne is gedacht, want de handvatten van de pannen zijn gelast, waardoor vuil en vet geen kans krijgen om zich te nestelen. Deze pannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kan veilig worden gebruikt in de oven tot 280 °C. Na gebruik kunt u de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine. Met de Demeyere Pannenset Classic 4-delig haalt u niet alleen een functionele set in huis, maar ook een set met oog voor detail en kwaliteit. De pannen zijn voorzien van een tijdloos design en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat lang meegaat. Of u nu een ervaren chef-kok bent of gewoon graag in de keuken staat, deze pannenset zal u niet teleurstellen. Dus waar wacht u nog op? Haal vandaag nog de Demeyere Pannenset Classic 4.

Pluspunten
  • Met de handige maataanduiding meet je vloeistoffen direct af in de pannen. De handvatten zijn gelast zodat er geen vuil tussen blijft zitten. De kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie, en kunnen worden gebruikt in de oven tot een temperatuur van 280 graden Celsius.

Minpunten
  • Deksels zijn niet gemaakt van glas, wat resulteert in warmteverlies wanneer je ze verwijdert.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Demeyere Pannenset Classic 4-delig

Bekijk of de Demeyere Pannenset Classic 4-delig mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Demeyere SET78004, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!