1. blackfriday
  2. Demeyere Multiline Koekenpan 32 cm

Demeyere Multiline Koekenpan 32 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Demeyere Multiline Koekenpan 32 cm 15632. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Demeyere Multiline Koekenpan 32 cm. 

Specificaties Demeyere Multiline Koekenpan 32 cm
MerkDemeyere
Fabrikantcode15632

Over Demeyere 15632

De Demeyere Multiline Koekenpan 32 cm is een fantastische toevoeging aan jouw keuken. Met zijn indrukwekkende afmetingen is deze pan perfect voor het bereiden van grote stukken biefstuk om te delen met 4 of zelfs meer personen. Wat deze pan echt uniek maakt, is zijn opbouw met 7 lagen materiaal tot aan de rand. Dit betekent dat zelfs de aardappeltjes die aan de zijkant van de pan liggen, heerlijk krokant worden gebakken. In tegenstelling tot pannen met antiaanbaklaag, heeft deze koekenpan geen dergelijke coating. Dit maakt hem juist ideaal voor het bakken van een smakelijk biefstukje. Het is namelijk de bedoeling dat het vlees aan de bodem van de pan blijft plakken, zodat het heerlijk dichtschroeit en vol van smaak wordt. En na het gebruik van de pan, hoef je je geen zorgen te maken over het schoonmaken. Je kunt hem eenvoudig in de vaatwasmachine plaatsen voor een grondige reiniging. Wil je echter extra lang van de pan genieten en zijn kwaliteit behouden, dan raden we aan om hem met de hand af te wassen. Met de Demeyere Multiline Koekenpan 32 cm haal je niet zomaar een pan in huis. Je kiest voor een hoogwaardig product dat je keer op keer zal verrassen met zijn uitstekende prestaties en duurzaamheid. Dus waar wacht je nog op? Verwen jezelf en je dierbaren met heerlijke gerechten bereid in deze pracht.

Pluspunten
  • Deze pan is van topklasse bouwkwaliteit, waardoor hij stevig is en een lange levensduur heeft. De pan heeft 2 handgrepen, zodat je de pan veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen. De handgrepen zijn gelast, waardoor vuil niet blijft vastzitten.

Minpunten
  • Tijdens het koken worden de RVS handgrepen warm, dus heb je ovenhandschoenen nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Demeyere Multiline Koekenpan 32 cm

Bekijk of de Demeyere Multiline Koekenpan 32 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Demeyere 15632, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!