1. blackfriday
  2. Demeyere Classic Pannenset 5-delig

Demeyere Classic Pannenset 5-delig Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Demeyere Classic Pannenset 5-delig SET78005. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Demeyere Classic Pannenset 5-delig. 

Specificaties Demeyere Classic Pannenset 5-delig
MerkDemeyere
FabrikantcodeSET78005

Over Demeyere SET78005

De Demeyere Classic Pannenset 5-delig is een perfecte aanvulling voor elke keuken. Met deze complete startset heb je alles wat je nodig hebt om de meest heerlijke maaltijden te bereiden. De set bestaat uit 2 kookpannen, 2 soeppannen en een handige steelpan. Hiermee kun je gelijktijdig een smakelijke soep voor het voorgerecht maken, terwijl je ook pasta en groente kookt voor het hoofdgerecht. De pannen zijn voorzien van een 3-laagse bodem, wat zorgt voor een uitstekende warmteverspreiding. Hierdoor worden je gerechten gelijkmatig verwarmd en voorkom je hotspots. Daarnaast hebben de pannen een speciaal gevormde rand, waardoor het afgieten van hete vloeistoffen eenvoudig en veilig is. Dankzij de gelaste handvatten kunnen vuil en bacteriën zich niet ophopen, wat de hygiëne ten goede komt. Deze pannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Bovendien kunnen de pannen veilig worden gebruikt in de oven tot een temperatuur van 280 °C. Dit is bijzonder handig wanneer je een gerecht wilt laten doorgaren, maar tegelijkertijd ruimte nodig hebt op het fornuis. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasmachine, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van je culinaire creaties.

Pluspunten
  • Met behulp van de handige maatverdeling meet je vloeistoffen direct af in de pannen. De handgrepen zijn gelast, waardoor er geen vuil tussen blijft zitten. De kookpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen worden gebruikt in de oven tot 280 °C.

Minpunten
  • De deksels zijn niet gemaakt van glas, waardoor warmte verloren gaat wanneer je in de pan kijkt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Demeyere Classic Pannenset 5-delig

Bekijk of de Demeyere Classic Pannenset 5-delig mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Demeyere SET78005, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!