1. Demeyere Alu Pro Koekenpan 24 cm

Demeyere Alu Pro Koekenpan 24 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Demeyere Alu Pro Koekenpan 24 cm 13624. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Demeyere Alu Pro Koekenpan 24 cm. 

Specificaties Demeyere Alu Pro Koekenpan 24 cm
MerkDemeyere
Fabrikantcode13624

Over Demeyere 13624

De Demeyere Alu Pro Koekenpan 24 cm is een hoogwaardige pan gemaakt van aluminium, wat ervoor zorgt dat de pan snel op temperatuur komt. Met een diameter van 24 centimeter is deze pan ideaal voor het bereiden van kleinere gerechten. De bodem van de pan is extra dik en bestaat uit maar liefst 3 lagen, waardoor de pan geschikt is voor gebruik op een inductieplaat en alle andere warmtebronnen. Wat deze koekenpan echt bijzonder maakt, is de duurzame antiaanbaklaag met een titanium basislaag. Hierdoor kunt u zonder zorgen uw gerechten bereiden, wetende dat de pan een langere levensduur heeft. Om de antiaanbaklaag zo goed mogelijk te behouden, raden wij u aan om geen harde spatels te gebruiken en de pan na gebruik af te wassen met een sopje. Bij Demeyere hebben we zoveel vertrouwen in de kwaliteit van dit product, dat we maar liefst 5 jaar garantie bieden op productie- en materiaalfouten. Met de Demeyere Alu Pro Koekenpan 24 cm haalt u een betrouwbare en duurzame pan in huis, die garant staat voor jarenlang kookplezier.

Pluspunten
  • De koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kan worden gebruikt in de oven tot 230 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Een aluminium pan is lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen.

Minpunten
  • De antiaanbaklaag kan krassen krijgen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Demeyere Alu Pro Koekenpan 24 cm

Bekijk of de Demeyere Alu Pro Koekenpan 24 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Demeyere 13624, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!