1. blackfriday
  2. Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm

Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm SET23604. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm. 

Specificaties Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm
MerkDemeyere
FabrikantcodeSET23604

Over Demeyere SET23604

Met de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm haal je een set van 2 hoogwaardige koekenpannen in huis. Deze pannenset stelt je in staat om tegelijkertijd verschillende gerechten te bereiden, zoals sappige biefstukjes en knapperige aardappelschijfjes. De pannen zijn voorzien van een 5 millimeter dikke aluminium bodem, wat zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmtegeleiding. Zo kun je optimaal genieten van de perfecte bereiding van je favoriete gerechten. Een belangrijk kenmerk van deze koekenpannen is de duurzame anti-aanbaklaag op de bodem. Hierdoor heb je slechts een minimale hoeveelheid olie of boter nodig om je gerechten te bereiden. Bovendien voorkomt deze laag dat je voedsel blijft plakken, zelfs bij hoge temperaturen. Het is echter belangrijk om alleen kunststof en houten kookgerei te gebruiken om de anti-aanbaklaag te beschermen. Het gebruik van metalen keukengerei kan de laag beschadigen. De Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Na gebruik kun je de pannen eenvoudig reinigen in de vaatwasser. Voor een langere levensduur van de pannen raden wij echter aan om ze met de hand af te wassen. Met deze pannenset haal je niet alleen functionaliteit, maar ook duurzaamheid en gemak in huis. Bere.

Pluspunten
  • De koekenpannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en kunnen in de oven worden gebruikt tot 150 graden Celsius. Dankzij de antiaanbaklaag heb je weinig olie of boter nodig tijdens het bakken. Aluminium pannen zijn licht van gewicht waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn.

Minpunten
  • De antiaanbaklaag kan krassen krijgen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm

Bekijk of de Demeyere Alu Comfort 3 Duraslide Koekenpannenset 20 + 24 cm mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de Demeyere SET23604, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!