1. blackfriday
  2. De’Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS

De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS 132219009. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS. 

Specificaties De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132219009

Over DeLonghi 132219009

Met de De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS geniet je het hele jaar door van heerlijke drankjes. Of het nu zomer is en je zin hebt in ijskoffie of koud melkschuim, of het is winter en je verlangt naar een warme chocolademelk, deze machine kan het allemaal. Naast deze verfrissende en verwarmende dranken, biedt de PrimaDonna Elite Experience ook een breed scala aan koffiesoorten, zoals een romige flat white of een smaakvolle koffie verkeerd. Het melkreservoir maakt het gemakkelijk om melk op te schuimen en met het kleurrijke touchscreen of de handige app bedien je de machine moeiteloos. Met de mogelijkheid om tot 6 gebruikersprofielen in te stellen, zet je koffie precies naar jouw smaak, met de gewenste sterkte, volume en temperatuur. Het dubbele verwarmingssysteem zorgt ervoor dat melk en koffie apart van elkaar worden verwarmd, waardoor je altijd kunt genieten van de perfecte temperatuur voor jouw koffie. Bovendien biedt De'Longhi in Nederland en België een uitstekende service aan huis aan, met eigen monteurs die eventuele problemen met de koffiemachine snel en efficiënt kunnen oplossen. Met een De'Longhi volautomaat kun je dus altijd snel een heerlijk kopje koffie zetten, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • In de Mix Carafe kun je ook ijskoffie, koud melkschuim en chocolademelk gemaakt van stukjes chocolade bereiden. Met een dubbel verwarmingssysteem kun je snel een cappuccino zetten met de juiste koffie- en melktemperatuur. Met het touchscreen kleurendisplay kun je de espressomachine gemakkelijk bedienen dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties.

Minpunten
  • You do not make 2 milk specialties at the same time.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS

Bekijk of de De'Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132219009, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!