1. blackfriday
  2. De’Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB

De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB 132217050. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB. 

Specificaties De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132217050

Over DeLonghi 132217050

De De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB is een geavanceerde koffiemachine die een breed scala aan koffiespecialiteiten biedt. Met het kleurendisplay en de touch knoppen op de machine heb je eenvoudig toegang tot 6 vooraf ingestelde koffierecepten. Maar dat is niet alles! Je kunt de machine ook bedienen via de Coffee Link app, waarmee je nieuwe drankjes kunt creëren en allerlei functies kunt ontdekken om je drankje naar eigen smaak aan te passen. Wat deze machine echt onderscheidt, is de hoge kwaliteit van de koffie die hij produceert. De PrimaDonna Class ECAM550.65.SB maalt namelijk alleen de benodigde hoeveelheid koffie vers. Hierdoor blijft het originele aroma van de bonen behouden en blijven er zo min mogelijk gemalen bonen achter in de machine. Of je nu kiest voor een heerlijke cappuccino of een andere melkdrank, het melksysteem van de machine zorgt ervoor dat het melkschuim op de juiste temperatuur wordt bereid, dankzij het LatteCrema systeem. Hierdoor geniet je van een stevige melkschuimlaag met een zachte afdronk. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken als er iets mis is met de machine. De'Longhi biedt in Nederland en België een service aan huis aan met eigen monteurs, zodat eventuele problemen snel en professioneel kunnen worden opgelost. Met de De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB kun je dus snel en gemakkelijk genieten.

Pluspunten
  • Kies uit 6 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpast. Je kunt de koffiemachine op afstand bedienen via een app met je tablet of smartphone. Met het touchscreen kleurendisplay kun je de espressomachine eenvoudig bedienen dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • Je zet niet twee melkspecialiteiten tegelijkertijd. Met deze PrimaDonna kun je geen verse chocolademelk maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB

Bekijk of de De'Longhi PrimaDonna Class ECAM550.65.SB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132217050, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!