1. De’Longhi Nespresso Lattissima One EN510.W Wit

De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.W Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.W Wit 132193454. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.W Wit. 

Specificaties De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.W Wit
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132193454

Over DeLonghi 132193454

Met de De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.W Wit kun je genieten van heerlijke zwarte koffies, cappuccino's en latte macchiato's, zonder dat er melk verspild wordt. Dit koffiezetapparaat is uitgerust met het Single Service systeem, waardoor een optische sensor de hoeveelheid melk in het geïntegreerde melkreservoir van 165 milliliter detecteert. Op deze manier wordt alle melk gebruikt om verspilling te voorkomen. Met de 3 verlichte touchknoppen bovenop de machine kun je eenvoudig je favoriete drankje kiezen, zoals een espresso, lungo of een melkspecialiteit. Dankzij de snelle opwarmtijd van slechts 20 seconden is dit koffiezetapparaat binnen no-time klaar voor gebruik. Bovendien kun je zowel kleine kopjes als grote latte macchiato glazen onder de machine plaatsen, dankzij de verschuifbare lekbak. Na gebruik kun je de losse onderdelen, zoals het melkreservoir en de lekbak, eenvoudig schoonmaken in de vaatwasmachine. Zo hoef je niet veel tijd te besteden aan het onderhoud van het apparaat en kun je optimaal genieten van je koffie-ervaring. Met de De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.W Wit haal je een veelzijdig en gebruiksvriendelijk koffiezetapparaat in huis. Of je nu houdt van een sterke espresso of juist liever een romige cappuccino drinkt, dit apparaat biedt het allemaal. Da.

Pluspunten
  • Het koffiezetapparaat gebruikt de volledige inhoud van het melkreservoir om verspilling te voorkomen. Met één druk op de knop zet je een cappuccino of latte macchiato dankzij het melkreservoir. Je kunt de koffiemachine eenvoudig bedienen met de touch bedieningsknoppen.

Minpunten
  • Na ieder gebruik spoel je het melkreservoir door, zodat er geen bacteriën ontstaan. Bij elke zetbeurt vul je het kleine melkreservoir bij als je melkspecialiteiten zet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.W Wit

Bekijk of de De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.W Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132193454, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!