1. De’Longhi Nespresso Lattissima One EN510.B Zwart

De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.B Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.B Zwart 132193453. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.B Zwart. 

Specificaties De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.B Zwart
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132193453

Over DeLonghi 132193453

De De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.B Zwart is een veelzijdige koffiemachine waarmee je niet alleen zwarte koffies kunt bereiden, maar ook heerlijke cappuccino's en latte macchiato's zonder melk te verspillen. Dit koffiezetapparaat is voorzien van het Single Service systeem, dat met behulp van een optische sensor de hoeveelheid melk in het geïntegreerde melkreservoir van 165 milliliter detecteert. Hierdoor wordt alle melk gebruikt om verspilling te voorkomen. Met de 3 verlichte touchknoppen bovenop de machine kun je gemakkelijk jouw favoriete drankje kiezen, zoals een espresso, lungo of een heerlijke melkspecialiteit. De De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.B Zwart is in slechts 20 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik. Dankzij de verschuifbare lekbak kun je zowel kleine kopjes als hoge latte macchiato glazen onder de machine plaatsen. Na gebruik kunnen de losse onderdelen, zoals het melkreservoir en de lekbak, eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasmachine. Met deze koffiemachine geniet je dus niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van het gemak en de eenvoudige reiniging. Voeg een vleugje luxe toe aan jouw koffiemomenten met de De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.B Zwart.

Pluspunten
  • Het koffiezetapparaat voorkomt verspilling door alle inhoud van het melkreservoir te gebruiken. Met één druk op de knop zet je een cappuccino of latte macchiato dankzij het melkreservoir. De koffiemachine is gemakkelijk te bedienen via de touch bedieningsknoppen.

Minpunten
  • Na ieder gebruik spoel je het melkreservoir door, zodat er geen bacteriën ontstaan. Elke keer dat je melkspecialiteiten zet, vul je het kleine melkreservoir bij.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.B Zwart

Bekijk of de De'Longhi Nespresso Lattissima One EN510.B Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132193453, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!