1. De’Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit

De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit EN650,W. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit. 

Specificaties De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit
MerkDeLonghi
FabrikantcodeEN650,W

Over DeLonghi EN650,W

Met de De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit geniet je van een breed scala aan heerlijke melkspecialiteiten, zoals een perfecte flat white, een romige cappuccino en een verrukkelijke latte macchiato. Dankzij de handige ronde knop kun je zelf de dikte van het melkschuim bepalen, zodat je altijd de perfecte textuur krijgt die bij jouw smaak past. Met slechts één druk op de knop bereid je moeiteloos elke koffiespecialiteit en de machine is al binnen 25 seconden klaar voor gebruik. Dit betekent dat je 's ochtends snel kunt genieten van een heerlijk romige cappuccino voordat je naar je werk gaat, zonder dat het veel tijd en moeite kost. De De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit is voorzien van een ruim melkreservoir met een capaciteit van 0,5 liter, waardoor je het niet vaak hoeft bij te vullen. Na gebruik kun je het melkreservoir eenvoudig in de koelkast bewaren, zodat de melk altijd vers blijft. Bovendien beschikt deze koffiemachine over een handig ontkalkingsprogramma, waarmee je de machine jaarlijks grondig kunt reinigen. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale werking en blijft de smaak van je koffie altijd perfect. De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit biedt je het gemak van een professionele koffiemachine, maar dan gewoon bij jou thuis. Geniet elke dag van de beste melkspecialiteiten en laat.

Pluspunten
  • Naast een espresso of lungo, maak je ook een flat white, café latte, cappuccino en een latte macchiato. Met één druk op de knop bereid je een melkspecialiteit met verse melk. Met een melkreservoir van 500 milliliter kun je ongeveer 10 opeenvolgende cappuccino's zetten zonder bij te vullen.

Minpunten
  • Na elk gebruik moet je het melkreservoir doorspoelen, op die manier functioneert de machine het beste en voorkom je bacteriën.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit

Bekijk of de De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi EN650,W, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!