1. blackfriday
  2. De’Longhi Nespresso Gran Lattissima EN640.W Wit

De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN640.W Wit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN640.W Wit 132193548. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN640.W Wit. 

Specificaties De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN640.W Wit
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132193548

Over DeLonghi 132193548

Met de De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN640.W Wit heb je de keuze uit maar liefst 9 verschillende koffie- en melkrecepten. Naast de klassiekers zoals cappuccino, latte macchiato en espresso, biedt deze machine ook specialiteiten zoals flat white, caffè latte, warme melk en melkschuim. Met de handige touch knoppen met icoontjes is het bereiden van je favoriete koffie snel en eenvoudig. Bovendien is de machine in slechts 25 seconden klaar voor gebruik, zodat je nooit lang hoeft te wachten op je perfecte kopje koffie. Een unieke functie van de De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN640.W Wit is de mogelijkheid om de dikte van het melkschuim aan te passen. Met een eenvoudige draai aan de knop op het melkreservoir bepaal je zelf hoe romig je je koffie wilt hebben. Daarnaast spoelt de machine zichzelf automatisch schoon tussen de verschillende recepten, waardoor je altijd kunt genieten van een verse smaak. Het melkreservoir kan gemakkelijk in de vaatwasser gereinigd worden, waardoor het onderhoud van de machine een fluitje van een cent is. En alsof dat nog niet genoeg is, geeft de De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN640.W Wit je ook een seintje wanneer de machine toe is aan een ontkalkingsbeurt. Zo hoef je je nooit zorgen te maken over het onderhoud en kun je blijven genieten van de heerlijkste koffie. Kortom,.

Pluspunten
  • Je hebt de keuze uit 9 verschillende koffiespecialiteiten, zoals een flat white, latte en cappuccino. Met het melkreservoir maak je met één druk op de knop een melkspecialiteit. Je kunt de koffiemachine eenvoudig bedienen via de touch-bedieningsknoppen met handige icoontjes.

Minpunten
  • Na elk gebruik spoel je het melkreservoir grondig door, om te voorkomen dat er bacteriën ontstaan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN640.W Wit

Bekijk of de De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN640.W Wit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132193548, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!