1. blackfriday
  2. De’Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB 132220082. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB. 

Specificaties De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132220082

Over DeLonghi 132220082

Met de De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB kun je genieten van een breed scala aan zwarte koffiespecialiteiten, zoals espresso, koffie, long en americano, allemaal bereid met versgemalen koffiebonen. Het intuïtieve display met handige pictogrammen maakt de bediening van dit apparaat eenvoudig en overzichtelijk. Je kunt de sterkte van je koffie zelf aanpassen op drie verschillende niveaus, van mild tot sterk, rechtstreeks op het display. Dankzij het grote bonenreservoir met een capaciteit van 250 gram hoef je het niet vaak bij te vullen. Maar als je liever voorgemalen koffie gebruikt, kun je gebruik maken van het aparte vakje voor gemalen koffie, bijvoorbeeld voor decaf bonen. Met de stoompijp kun je je zwarte koffie omtoveren tot een heerlijke cappuccino. Daarnaast kun je de stoompijp ook gebruiken om heet water te tappen voor een kopje thee. Bij eventuele problemen met de koffiemachine biedt De'Longhi in Nederland en België een service aan huis met eigen monteurs. Zo kun je altijd snel genieten van een heerlijk kopje koffie met deze De'Longhi volautomaat.

Pluspunten
  • Kies uit 4 koffiespecialiteiten waarbij je zelf de sterkte aanpast. Maak eenvoudig decafeïne koffie met het aparte vakje voor gemalen koffie. Met het bonenreservoir van 250 gram kan je veel opeenvolgende kopjes koffie zetten zonder het reservoir bij te vullen.

Minpunten
  • Met de stoompijp schuim je zelf melk op, waardoor het bereiden van een cappuccino meer tijd en moeite kost. De onderhoud van dit apparaat vergt meer inspanning in vergelijking met andere volautomatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB

Bekijk of de De'Longhi Magnifica Start ECAM220.30.SB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132220082, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!