1. De’Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB

De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB 132220079. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB. 

Specificaties De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132220079

Over DeLonghi 132220079

Met de De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB kun je genieten van een heerlijke espresso, koffie en dubbele espresso, allemaal gemaakt van versgemalen koffiebonen. Je kunt eenvoudig een kopje koffie kiezen via het intuïtieve display dat overzichtelijk is ontworpen. Op het display vind je pictogrammen waarmee je de machine gemakkelijk kunt bedienen. Bovendien kun je op het display ook de sterkte van elke kop koffie aanpassen, variërend van mild tot sterk. Als je graag wilt afwisselen met voorgemalen koffiebonen, dan kun je gebruik maken van het aparte vakje voor gemalen koffie, waarmee je ook een heerlijke decaf koffie kunt zetten. Met de stoompijp kun je moeiteloos je espresso omtoveren tot een smakelijke cappuccino. Je kunt zelf melk opschuimen en de stoompijp kan ook worden gebruikt voor het verkrijgen van heet water voor een kopje thee. En mocht er onverhoopt iets misgaan met de koffiemachine, dan biedt De'Longhi in Nederland en België een uitstekende service aan huis met hun eigen ervaren monteurs. Met de De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB kan je dus snel en gemakkelijk genieten van een heerlijk kopje koffie, dankzij deze volautomatische koffiemachine van De'Longhi.

Pluspunten
  • Kies uit 3 koffiespecialiteiten waarvan jij zelf de sterkte kunt aanpassen. Maak eenvoudig een cafeïnevrije koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie. Met het bonenreservoir van 250 gram kun je veel kopjes koffie achter elkaar zetten zonder het reservoir bij te vullen.

Minpunten
  • Je kunt zelf melk opschuimen met de stoompijp, wat het maken van een cappuccino minder snel en gemakkelijk maakt. De onderhoudswerkzaamheden vergen meer inspanning in vergelijking met andere volautomatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB

Bekijk of de De'Longhi Magnifica Start ECAM220.22.GB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132220079, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!