1. De’Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB

De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB 132213166. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB. 

Specificaties De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132213166

Over DeLonghi 132213166

Met de De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB kun je genieten van heerlijke espresso's, koffie en long koffie. De long koffie heeft een vergelijkbare smaak als filterkoffie en is daarom wat milder van smaak. Je kunt de sterkte van elke kop koffie afzonderlijk instellen met behulp van de grote draaiknop. Op deze manier kun je afwisselen tussen een sterke espresso en een milde koffie. Deze volautomaat is perfect afgesteld op de juiste temperatuur en maalt alleen de benodigde hoeveelheid koffiebonen. Hierdoor behouden de bonen hun beste aroma en kun je altijd genieten van verse koffie. Als je af en toe liever cafeïnevrije koffie drinkt, kun je eenvoudig een kop koffie zetten met gemalen koffie via het aparte vakje. Met behulp van de stoompijp kun je zelf melk opschuimen voor een heerlijke cappuccino of latte. Daarnaast biedt De'Longhi in Nederland en België een uitstekende service aan huis met eigen monteurs, mocht er ooit iets misgaan met de koffiemachine. Met de De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB zet je snel en eenvoudig een heerlijk kopje koffie.

Pluspunten
  • Met de Long Coffee functie maak je een kop koffie met de smaak van filterkoffie. Pas zelf de hoeveelheid en het aroma aan naar jouw smaak. Maak gemakkelijk een decafeïne koffie met behulp van het aparte vakje voor gemalen koffie.

Minpunten
  • Je maakt zelf melkschuim met de stoompijp, waardoor je minder makkelijk en snel een cappuccino maakt. Zonder display begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuzemogelijkheden tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB

Bekijk of de De'Longhi Magnifica S Smart ECAM 250.23.SB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132213166, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!