1. blackfriday
  2. De’Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit 5513283501. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit. 

Specificaties De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit
MerkDeLonghi
Fabrikantcode5513283501

Over DeLonghi 5513283501

Met de De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit ben je verzekerd van een optimale verzorging van je koffiemachine. De bijgevoegde reinigingsset bevat niet alleen 2 flessen ontkalkingsmiddel, maar ook een melksysteemreiniger, een waterfilter en een handige microvezeldoek. Hiermee houd je je machine schoon en in topconditie, zodat je altijd kunt genieten van een heerlijke kop koffie. Dit koffiezetapparaat is ideaal voor zowel individueel gebruik als voor koffiemomenten met je partner of vrienden. Met een simpele draaiknop kun je de sterkte van je koffie eenvoudig instellen, van mild tot sterk. Daarnaast biedt dit apparaat de mogelijkheid om te wisselen tussen voorgemalen koffie en vers gemalen bonen, zodat je altijd kunt genieten van je favoriete smaak. Met de handige stoompijp kun je je espresso verrijken met heerlijk opgeschuimde melk. Daarnaast biedt De'Longhi een uitstekende service aan in Nederland en België, met eigen monteurs die aan huis komen als er iets mis is met je koffiemachine. Kortom, met de De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit zet je snel en gemakkelijk een heerlijke kop koffie met een volautomatische De'Longhi koffiemachine.

Pluspunten
  • Met het onderhoudspakket krijg je de juiste schoonmaakmiddelen voor je apparaat thuis. Selecteer uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid kunt aanpassen. Maak eenvoudig een decafeïne koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie.

Minpunten
  • Je maakt zelf melkschuim met behulp van de stoompijp, wat het bereiden van een cappuccino minder snel en gemakkelijk maakt. Zonder display zal het apparaat je niet begeleiden door middel van een menu met opties tijdens het zetten van koffie. (Note: The translation may vary slightly depending on the intended meaning and context.).

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit

Bekijk of de De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B + Coffee Care Kit mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 5513283501, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!