1. blackfriday
  2. De’Longhi Magnifica S ECAM21.117.B

De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B ECAM21.117.B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B. 

Specificaties De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B
MerkDeLonghi
FabrikantcodeECAM21.117.B

Over DeLonghi ECAM21.117.B

Met de De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B zet je moeiteloos een heerlijke espresso of koffie voor één of twee personen. De grote draaiknop stelt je in staat om de sterkte per kopje koffie aan te passen, zodat je 's ochtends kunt genieten van een krachtige espresso en je dag kunt afsluiten met een milde koffie. Als je de voorkeur geeft aan cafeïnevrije koffie, kun je ook tussendoor een kopje koffie zetten met behulp van het aparte vakje voor gemalen koffie. Maar dat is nog niet alles. Ben je een liefhebber van melkspecialiteiten, zoals cappuccino of latte macchiato? Dan kun je zelf melk opschuimen met het handige stoompijpje. Het is alsof je je eigen barista in huis hebt! Bovendien biedt De'Longhi in Nederland en België een uitstekende service aan huis met hun eigen monteurs, mocht er ooit iets misgaan met je koffiemachine. Met de De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B kun je snel en eenvoudig genieten van een heerlijk kopje koffie. Deze volautomatische machine combineert functionaliteit met een stijlvol design, waardoor het een aanwinst is voor elke keuken. Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf vandaag nog op het ultieme koffiegenot met De'Longhi!

Pluspunten
  • Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast. Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarbij je zelf de sterkte en hoeveelheid kunt aanpassen. Zet gemakkelijk een decafeïne koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie. Zet eenvoudig decafeïne koffie met behulp van het aparte vakje voor gemalen koffie. Met een waterreservoir van 1,8 liter zet je veel kopjes koffie achter elkaar, zonder het reservoir bij te vullen. Met een waterreservoir van 1,8 liter kun je veel kopjes koffie achter elkaar zetten, zonder het reservoir bij te vullen.

Minpunten
  • Je frotht zelf melk op met de stoompijp, waardoor je minder snel en makkelijk een cappuccino maakt. De machine heeft geen scherm voor eenvoudige bediening.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B

Bekijk of de De'Longhi Magnifica S ECAM21.117.B mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi ECAM21.117.B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!