1. De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB 132217076. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB. 

Specificaties De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132217076

Over DeLonghi 132217076

Met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB kun je jouw eigen cappuccino en latte macchiato naar wens personaliseren dankzij de speciale My Latte knop. Hiermee kun je zelf de gewenste hoeveelheid melk bepalen, terwijl het LatteCrema systeem zorgt voor een zachte en romige melklaag. Naast de keuze uit cappuccino en latte macchiato, kun je ook genieten van een espresso, koffie, lungo en heet water. Voor elke koffiespecialiteit kun je de intensiteit aanpassen op 3 verschillende niveaus. Begin je ochtend met een sterke kop espresso en sluit de middag af met een milde koffie. Bovendien is er een apart vakje voor gemalen koffie, waardoor je eenvoudig kunt afwisselen tussen verschillende koffiesoorten. Na het gebruik kun je het melkreservoir gemakkelijk reinigen in de vaatwasser. En mocht er ooit iets misgaan met de koffiemachine, dan biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis aan met hun eigen monteurs. Met de De'Longhi volautomaat kun je snel genieten van een heerlijk kopje koffie, perfect gezet naar jouw persoonlijke voorkeur. Ervaar de ultieme koffiebeleving met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB.

Pluspunten
  • Met slechts één druk op de knop maak je een heerlijke cappuccino. Je kunt kiezen uit 5 verschillende koffiespecialiteiten en zelf de sterkte en hoeveelheid aanpassen. Door gebruik te maken van handige kleurenicoontjes is de machine gemakkelijk te bedienen en geniet je snel van een kopje koffie.

Minpunten
  • Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrijstaal.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB

Bekijk of de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.81.TB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132217076, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!