1. De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB 132220047. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB. 

Specificaties De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132220047

Over DeLonghi 132220047

De De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB biedt een scala aan mogelijkheden voor koffieliefhebbers. Met 4 verschillende koffierecepten, waaronder espresso, koffie, long en doppio, kun je altijd genieten van jouw favoriete smaak. Het handige bedieningspaneel met kleurrijke pictogrammen maakt het eenvoudig om met één druk op de knop een heerlijke koffiespecialiteit te zetten. Deze machine stelt je in staat om de sterkte van elke koffierecept aan te passen op 3 verschillende niveaus, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte kop koffie. Dankzij het ingebouwde bonenmaalmechanisme worden de koffiebonen vlak voor het zetten van de koffie gemalen, waardoor de aroma's behouden blijven en er geen koffieresten achterblijven. Dit garandeert dat je altijd kunt genieten van een vers kopje koffie. Naast het zetten van gewone koffie biedt deze machine ook de mogelijkheid om gemalen koffie te gebruiken, ideaal voor het zetten van een kopje decaf koffie. Met de stoompijp kun je zelf melk opschuimen en heerlijke cappuccino's of latte macchiato's maken. Bovendien biedt De'Longhi in Nederland en België een uitstekende service aan huis met hun eigen monteurs, mocht er iets misgaan met de machine. Met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB kun je snel en gemakkelijk genieten van een heerlijk kopje k.

Pluspunten
  • Kies uit 4 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast. Je bedient de machine met handige kleurenicoontjes, hierdoor is een kopje koffie zo gezet. Zet eenvoudig een cafeïnevrije koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie.

Minpunten
  • Je maakt zelf melkschuim met de stoompijp, waardoor je minder snel en gemakkelijk een cappuccino bereidt. Een koffiemachine met een plastic behuizing is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB

Bekijk of de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.31.SB mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132220047, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!