1. De’Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B

De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B 132220045. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B. 

Specificaties De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B
MerkDeLonghi
Fabrikantcode132220045

Over DeLonghi 132220045

Met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B heb je de keuze uit maar liefst 3 verschillende koffiespecialiteiten. Dankzij de handige kleur icoontjes is het bedienen van deze machine een fluitje van een cent. Geniet van een heerlijke espresso, een smaakvolle koffie of een verkwikkende long koffie. Deze volautomatische koffiemachine maalt de koffiebonen op het moment zelf, vlak voordat hij de koffie zet. Hierdoor blijven de aroma's optimaal behouden en blijven er geen resten achter in de machine. Met de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B kun je de koffiesterkte naar jouw voorkeur aanpassen. Je hebt de keuze uit 3 verschillende niveaus, zodat je 's ochtends kunt genieten van een sterke kop koffie en 's avonds kunt ontspannen met een mildere variant. Daarnaast is er een apart vakje voor gemalen koffie, waarmee je eindeloos kunt variëren met verschillende koffiesoorten. Hou je van afwisseling en wil je graag een espresso afwisselen met een cappuccino? Met het stoompijpje kun je zelf de melk opschuimen. Daarnaast kun je het stoompijpje ook gebruiken voor het maken van heet water. Bij De'Longhi staat service hoog in het vaandel. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met jouw koffiemachine, dan biedt De'Longhi in Nederland en België service aan huis aan. Er komen ervaren monteurs langs om het probleem te verhelp.

Pluspunten
  • Kies uit 3 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid aanpast. Je kunt de machine bedienen met handige kleurenicoontjes, dus een kopje koffie is zo gezet. Zet eenvoudig een cafeïnevrije koffie dankzij het aparte vakje voor gemalen koffie.

Minpunten
  • Je maakt zelf melk schuim met de stoompijp, waardoor je minder snel en gemakkelijk een cappuccino maakt. Een koffiemachine met een behuizing van kunststof is minder duurzaam dan een machine van roestvrij staal.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B

Bekijk of de De'Longhi Magnifica EVO ECAM290.21.B mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi 132220045, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!