1. blackfriday
  2. De’Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart

De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart Black Friday deal

5/5

Vind hier de Black Friday deals van De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart ECAM20.110.B. Tijdens deze speciale dag kun je korting krijgen op De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart. 

Specificaties De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart
MerkDeLonghi
FabrikantcodeECAM20.110.B

Over DeLonghi ECAM20.110.B

Met de De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart zet je eenvoudig een heerlijke espresso of koffie voor 1 of 2 personen. Je kunt de sterkte van elke kop koffie individueel instellen met behulp van de grote draaiknop. Begin je ochtend met een krachtige espresso en sluit je dag af met een milde koffie. Als je liever cafeïnevrije koffie drinkt, kun je ook tussendoor een kopje zetten met behulp van het aparte vakje voor gemalen koffie. Ben jij een liefhebber van melkspecialiteiten zoals cappuccino of latte macchiato? Dan kun je zelf melk opschuimen met het handige stoompijpje. Je kunt dus genieten van perfect bereide drankjes zoals in een koffiebar, gewoon bij jou thuis. En mocht er onverhoopt iets mis zijn met de koffiemachine, dan biedt De'Longhi in Nederland en België een uitstekende service aan huis met hun eigen monteurs. Met de De'Longhi volautomaat kun je snel en gemakkelijk een heerlijk kopje koffie zetten, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte koffie-ervaring.

Pluspunten
  • Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte en hoeveelheid kan aanpassen. Maak eenvoudig decafeïne koffie met behulp van het aparte vakje voor gemalen koffie. Met een waterreservoir van 1,8 liter kan je veel kopjes koffie achtereenvolgens zetten, zonder het reservoir bij te vullen.

Minpunten
  • Je maakt zelf melkschuim met de stoompijp, waardoor je minder snel en gemakkelijk een cappuccino maakt. Zonder een display begeleidt het apparaat je niet door een menu met keuzemogelijkheden tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday korting voor de De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart

Bekijk of de De'Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart mee doet aan de Black Friday dagen en met hoeveel korting je deze kan aanschaffen door op de button ‘Vind de beste prijs’ te klikken.

Nee de kwaliteit is hetzelfde. Tijdens de Black Friday dagen is het mogelijk om vele producten tegen korting aan te schaffen.

Je kunt het product niet bij ons kopen, wel geven we een uitgebreide review van de DeLonghi ECAM20.110.B, en hebben we de aanbieder met de beste prijs voor jou gevonden. Je hoeft alleen maar even op de groene knop “beste prijs” te klikken om doorverwezen te worden.

Alle reviews op deze website worden met zorg samengesteld door onze experts. Door zorgvuldig onderzoek weten we zeker dat de informatie op deze website genoeg is voor de consument om zelf een keuze te maken. Mis je informatie? Laat het ons dan gerust weten!